maanantai 16. kesäkuuta 2014

Haluatko tuntea kutinaa vatsanpohjassa - tandemhyppy on cool!

Tandemhyppy lentokoneesta on takuuvarma adrenaliinipommi ja huikea kokemus, joka laittaa veren kiertämään ja parhaimmillaan sytyttää pysyvän intohimon extreme elämyksiin. Moni tandemhypyn hypännyt kehuu sen olleen siistein ja hurjin juttu mitä ikinä on tehnyt, eikä ihme, onhan minuutin kestävä vapaapudotus neljän kilometrin korkeudesta ehdottomasti jotain sellaista, mitä ei joka päivä pääse kokemaan. Tästä huolimatta tandemhyppy on turvallinen tapa ylittää rajoja, tehdä jotain hurjaa, tai astua ulos mukavuusalueeltaan ihan vain tietääkseen miltä se tuntuu.

tandemhyppy


Vaikka pelkkä keittiöjakkaralle nousu tuntuisi pelottavalta, se ei ole este tandemhypyn tekemiselle, sillä hyppy suoritetaan yhdessä varman ja kokeneen ammattihyppääjän kanssa. Tämä tekee tandemhypystä helpoimman tavan suorittaa laskuvarjohyppy, sillä hyppääminen ei vaadi koulutusta, pitkiä valmistautumisrituaaleja tai syvällistä tekniikan ja varusteiden hallintaa, vain lyhyt perehdytys riittää. Tandemhyppy on mahdollista taltioida videolle ja sen voi hyvin antaa yllätyslahjana, siksi siitä onkin tullut suosittu syntymäpäivälahja ja polttariyllätys.

Tandemhyppyä edeltää perehdytys, jonka jälkeen hyppääjät nousevat lentokoneella noin 4km:n korkeuteen. Itse hyppy alkaa noin minuutin pituisella, hallitulla vapaalla pudotuksella, jonka jälkeen laskuvarjo aukeaa ja hyppääjät voivat haltioitua maisemien kauneudesta viiden minuutin liidon aikana. Hyppymestari on hyppääjän turvana alusta loppuun, eikä hyppääjän tarvitse jännittää laskeutumista tai hypyn sujumista lainkaan. Yksinkertaisia ohjeita noudattamalla tandemhypystä tulee elämän upein elämys, josta saa muistoksi videoidun tallenteen.


ElämysLahjojen kautta tandemhypyn voi suorittaa 4k Skyxperiencen järjestämänä Helsingissä ja Turussa, ja Viron puolella DropZone Estonian lennättämänä Raplassa. Hyppy sopii lähes kaikille terveille, alle 200cm pitkille aikuisille, mutta yli 100kg painavien on tarpeen varmistaa hypyn onnistuminen ennen lahjan tilaamista. Promilleraja tandemhyppyyn on ehdoton nolla. Jos olet aina tahtonut tietää miltä tuntuisi olla lintu, varaa paikkasi tandemhyppyyn, levitä kätesi, ja lennä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti