perjantai 28. kesäkuuta 2019

Tandemhyppy: Suomen parhaat palveluntarjoajat



Löytyykö sinunkin bucket-listaltasi tandemhyppy?  

Tandemhyppy on kestosuosikki aineettomien lahjojen keskuudessa! Eikä ihme, sillä tandemhyppy on houkutteleva ja pidetty elämys kaikkien huimapäiden listoilla. Tandemhypyssä adrenaliini virtaa ja sydän hakkaa.

Elämyslahjojen valikoimasta löytyy tällä hetkellä kolme tandemhyppyjen palveluntarjoajaa Suomessa, jotka esittelemme tässä artikkelissa. Haluaisitko hypätä tandemhypyn mieluiten Utissa, Asikkalassa vai Helsingissä 



Hyppypaikka: Utti 

Skydive Finland ry on Suomen suurin laskuvarjokerho, joka tarjoaa tandemhyppyjä Utissa. Vuonna 2018 kerhossa oli yli 900 jäsentä ja 15 000 hypättyä hyppyä. Laskuvarjokerho Skydive Finland ry syntyi kahden Suomen suurimman ja vanhimman laskuvarjokerhon yhdistäessä toimintansa: Suomen Laskuvarjokerho ry ja Utin Laskuvarjokerho ry yhdistyivät vuonna 2013. Skydive Finland ry käyttää Grand Caravan -hyppykonetta, joka kuuluu Suomen suurimpiin hyppykoneisiin ja lennättää taivaalle jopa 18 hyppääjää kerrallaan. 



Hyppypaikka: Asikkala 

Hämeen Laskuvarjourheilijat ry tarjoaa tandemhyppyjä Vesivehmaan lentokentällä Asikkalassa. Kerho perustettiin alunperin Forssassa nimellä Forssan Laskuvarjourheilijat vuonna 1971. Forssasta toiminta siirtyi nopeasti Räyskälään ja kerho muutti nimensä Kanta-Hämeen Laskuvarjourheilijoiksi. Nykyisen nimen kerho otti käyttöön vuonna 1984 ja siirtyi toimimaan Vesivehmaalle vuonna 2012. Kerholla on käytössään Cessna 206 -hyppykone.



Hyppypaikka: Helsinki 

SkyXperience on Suomessa ainoa tandemhyppyjä tarjoava organisaatio, jonka tavoitteena on harjoittaa liiketoimintaa kannattavasti. SkyXperience tarjoaa ilmailupalveluita ja -elämyksiä ammattilentämisen standardeja noudattaen  Helsingissä Malmin lentokentällä. Lentokaluustoon kuuluvat Sveitsissä valmistetut koneet Pilatus PC-6, Cessna Caravan, Piper ja Extra. Pilatus Porterilla on maailman parhaimman hyppykoneen maine ja Cessna Caravan taas on lentokoneiden todellinen työjuhta.  


Elämyslahjat tarjoaa tandemhyppyjä myös Virossa, laskuvarjohypyn alkeiskursseja Asikkalassa sekä tandemvarjoliitoja useissa kaupungeissa Suomessa.   


Artikkelin on kirjoitettu yhteistyössä Elämyslahjat.fi kanssa. Katso lisätietoa tandemhyppy-elämyksistä suoraan yrityksen sivuilta. 


Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Korkeanpaikankammoisen pahin painajainen – ja villi unelma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti